Kommentar

Det var problem nyss att posta kommentarer men nu funakr det igen (tycker jag det borde i alla fall 🙂 .
Fick följande i mailen:

Jag ville bara säga att jag tycker det går lika bra att göra småsaker för andra människor. Det kan vara något så simpelt som att vika någon annan stressad persons tvätt ute i tvättstugan eller att gå ut med grannens hund när det kör ihop sig. Inget världsomstörtande, men tacksamt emottaget av den som behöver det för stunden.
Jag tror vi är lite dåliga på att stötta varandra i vardagen ibland.

Självklart håller jag med till 100%. Det där att det skulle vara stora saker är en ganska viktig detalj i filmen eftersom det leder till en intressant utveckling. Så nu har jag väl inte spoilat för mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.