Lustigbacken 3

Nu är det dags att lämna Porsön. nyligen köpte jag och Agneta ett hus i Kyrkstaden. Vi går från ett 120m2 hus från 1976 på Porsöberget till ett 250m2 hus från 1700-talet med 4000m2 tomt med en björkalé upp till huset. Vi kommer att bo inne i världsarvet med utsikt mot kyrkan från 1400-talet. Huset har en affärsdel där jag kan fortsätta med mina ätbara skapelser och kanske ha ett lite café med möjlighet konferenser och kurser i framtiden. Vi får även med Kyrkbyns största härbre i 2 våningar och stor jordkällare. Kommer ni och hälsar på? Adressen är Lustigbacken 3 och vi flyttar in 230601.

Mitt nuvarande hus som jag renoverat massor med Bergets bästa läge finns till försäljning här. Känner ni någon som letar efter ett hus nära LTU så sprid gärna annonsen.

Här är ett antal bilder från nya huset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.