Venture Cup Nord – Vinst för bästa affärsidé

Grattis till mig och Agneta Hedenström som vann Venture Cups  affärsidépris i norr med ”My Adaptive Learning”. 5000:- till oss.

Webb, Mjukvara & Media
My Adaptive Learning
Peter Parnes & Agneta Hedenström, Luleå
My Adaptive Learning är en online-tjänst tillgänglig via en modern webbläsare. Den presenterar undervisningsmaterial från olika ämnen för eleven genom frågesportliknande uppdrag sammanflätade med korta videoklipp som förklarar olika begrepp. Genom maskininlärning, dvs. den process där en dator lär sig kontinuerligt från många olika stimuli, kommer eleven att få en lärupplevelse som är helt personlig som kommer att bidra till att motivera eleven att lära sig mer och i slutändan bidra till ett ljusare framtida samhälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.