Rapport #include LTU

Presenterar internt på LTU idag om mitt arbete med att få fler kvinnor intresserade av IT och teknik generellt. Här är mina bilder som vanligt:

UPDATE efter jag presenterat: Mycket laddat ämne. Fick höra idag att det jag gör är ett stort steg tillbaka till det LTU gjorde för 20 år sedan och det bara var fel, fel, fel som Brasse skulle ha sagt. Istället skulle jag jobba med genusfrågan bland de anställda och samarbeta med genus-gruppen@LTU (som jag har träffat och diskuterat detta med). Kärnan i protesten är att vi inte ska göra saker bara för tjejer.

Som tur var så fick jag även glada tillrop från flera andra som var där som tyckte det var mycket bra.

Svårt att släppa känslomässigt dock och medan jag stod där framme och försökte försvara mig diplomatiskt så tänkte jag: ”Nej, nu skiter jag i detta och gör inget runt genus-frågan under 2016.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.