Är DU beroende av att lära dig nya saker???

I helgen har jag övat mig på att inte vara på nätet HELA tiden. Jo jag brukar ju vara det och läsa en hel del. istället har jag varit och fixat runt, tagit det lugnt, tittat på film samt varit ute på äventyr. 
Lugnt och stilla hela helgen. Väldigt skönt och mycket lite stress i kroppen (jaja, kanske inte så konstigt tycker ni och inte jag heller för den delen men det svåra är att göra det).  
// Just nu ramlade jag in här medan jag väntar på att XCode4.2.1 ska laddas ner för en kund ville ha hjälp med en sak och medan jag väntar så började jag läsa lite här och där. // 
Det jag kände igår kväll (lördag) var att jag läst för lite. Min hjärna hade fått för få bokstäver att tolka och jag kände en viss längtan efter att läsa mer än skönlitteratur. Nu kanske inte FB ger mesta mentala stimulansen men det finns ofta en hel del intressanta artiklar att läsa och fortsätta söka vidare ifrån (t.ex. Nat Geo med flera brukar ha något intressant mest varje dag).
Nu tänker kanske att, öhh det är väl inget konstigt. Det gör jag varje helg. För mig är det dock ganska ovanligt och ganska svårt ska jag erkänna och jag måste även erkänna att jag är nog ganska Internetberoende. En behov av att lära mig nya saker varje dag. Läsa läsa läsa. jag jag läser väldigt mycket och jag är nog beroende. 
Är DU beroende av att lära dig nya saker samt av Internet i stort??? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.