SOPA och PIPA

Efter att ha SOPAt min PIPA känner jag mig nu väldigt full av ny insikt i hur fel dessa lagförslag är, inte bara i USA men även för resten av världen. 
Värre är dock de lagförslag som kommer under 2012 inom EU som i mångt och mycket ställer till det precis lika mycket som SOPA och PIPA men i .eu istället. T.ex. ACTA ska röstas om under våren. IPRED håller på och ses över och kan mycket väl bli hårdare än idag. E-handelsdirektivet håller på och arbetas om och lär poppa upp under det här året också. De tillägg som kommit med nu är mycket oroväckande. 
Detta kan jämföras med att Telia skulle vara ansvariga för allt innehåll i samtal. Trafikverket skulle vara ansvarige för tjuvar som kör på våra vägar. Posten ansvarig för att knark skickas inom landet. 
Låt mitt Internet vara fritt!!! Hands off! 
Jag pratar mer om detta live i Radio P4 Norrbotten imorgon 0840. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.