Här?

Sitter och lyssnar på “Smartare än en 5e klassare”, planerar fjällturer (tack geodata.se) samt känner stressen komma inför en fullspäckad 3-dagars arbetsvecka inklusive middag ute på måndag innan vi drar till Abisko i 4 dagar följt av 3 dagar till Oxford för att hälsa på hos JANET. Till och med lite dubbelbokad imorgon och tisdag. Suck, hur blev det så?

Tänkte skriva lite mer här om hur helgen varit men inspirationen finns inte riktigt här. Det stressen inför veckan som blockerar. I fredags och lördags kände jag mig mycket mer öppen i sinnet. Jag måste hitta ett annat upplägg i livet. jag tycker om att skapa saker och inte fastna i processer bara för processernas skull för det enda det leder till är att det blir timmar som prickas av och inget riktigt skapas.

Skulle behöva lite bra boktips på böcker som får hjärnan att tänka “här och nu”. Någon som har några förslag? En av mina favoriter är The Peaceful Warrior. Filmen är bra men boken är mycket bättre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.