Mina tår – tisdagsrapport

Kom just hem från Hermelinens Vårdcentral där jag fick träffa en sköterska som tittade på mitt sår. Hon tyckte det såg mycket bra ut och varet på natten var inget att oroa sig för. Enda skillnaden mot nu var att jag skulle försöka lufta det mer och hon satte lite zinkpasta på de fuktskadade ställena. Hon tyckte vidare att jag inte skulle ta någon antibiotika med tanke på framtida resistenta bakterier, en syn som jag delar med henne (dvs. inte äta medicin i onödan som många läkare förespråkar).

Trevligt med gott betyg och det betyder att jag helt enkelt får vänta med att börja flänga i skogen igen. Längtar ut!!

Gällande servicesen på vårdcentralen så var det en mycket trevlig upplevelse. Man fick betala direkt (100:-) och fick efter några minuter träffa en mycket glad och positiv sjuksköterska. Inte som det brukar vara, trötta personer som mest verkar vilja att man ska lämna dem ifred. Mycket gott betyg alltså. (Någon läkare såg jag inte till dock).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.