På flyget till Stockholm…

När jag kom med taxin till Luleå Flygplats så slog det mig att jag faktiskt längtade lite till att resa. Detta år har har jag rest ytterst lite, i alla fall söderut. Det har ”bara” blivit 4 tjänsteresor till Stockholm och en privat resa söderut. Jag har dock rest norrut flera gånger och enligt Dopplr har jag spenderat 36 nätter totalt på Abisko Turiststation. Under min tid på Google så reste jag väldigt mycket och juni 08 slog jag rekord med bara två arbetsdagar i Luleå och 4 resor till Israel, Zürich, Kalifornien och London. Otroligt stressande att flänga omkring sådär mycket.

I alla fall så står jag där på Luleå Flygplats och får ut min bagagetag och tänker att man kanske skulle komma ut och resa lite i världen? Jag har bokat in 6 nätter i Abisko över påsken och helgen efter det ska vi åka på hemlig resa med svärmor. Sedan så måste vi åka bort någonstans över sportlovet och få lite sand mellan tårna. Just nu lutar det åt Marocko med två härliga veckor med god mat och en massa slappande.

Direkt efter att vi lyfte från Luleå så bröt vi igenom molntäcket som legat som ett lock över Luleå länge och solen började skina på oss. Det är så stor skillnad att få lite ljus i ögonen. Härligt! Tänk om man kunde bygga ett högt torn med en hiss där man kunde åka upp och bo ovanför molnen? Det hade varit häftigt!

Imorgon ska jag jobba hos Vinnova med vilka som ska få forsknings och utvecklingsanslag i senaste Var Dags IT utlysningen. Denna gång mot nöje. Finns en del roliga projekt där som vi ska gå igenom. Idag blir det för lunch på Ki-Ma med G, ett företagsbesök följt av middag med några kollegor från Google hos den vegetariska bufférestaurangen Hermans.

Ska försöka hinna förbi SF Bokhandeln också och köpa ett nytt brädspel, Pandemic där man ska samarbeta för att få stopp på en global pandemi. Ligger i tiden eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.