Twitter

Hej

Tänkte bara påminna om att jag mest skriver på Twitter vad som händer i mitt liv just nu. Här hittar ni det senaste jag skrivit.

Lite tecken- och Twitterförklaring:

När man Twittrar (skriver Twitterinlägg) så får man max skriva 140 tecken. Det bara är så. Det betyder att inlägg blir kortfattade och ibland lite svårlästa. Fråga gärna om ni inte förstår vad det står.

Om ett inlägg börjar med RT så betyder det att jag skickat om något som jag tycker är intressant som någon annan har skrivit. RT = ReTweet.

Om ett inlägg börjar med@ så betyder det att inlägget är riktigt till en viss användare. Det kan vara något jag skriver själv och riktar till en viss användare men för det mesta så betyder det att det är ett svar på vad någon annan har skrivit.

Övriga inlägg borde vara vad jag skrivit själv.

Här ser ni det senaste jag hade Twittrat när jag skrev detta bloginlägg:

twitter20090930.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.