Trasiga Glasögon

Igår kväll hände det som inte fick hända, speciellt inte när man är ute och reser, mina glasögon gick sönder. Jag skulle bara tvätta av dem innan jag skulle ut och äta och då sprack bågen över näsan. SUCK! jag reser alltid med mina reservglasögon som är ett par slipade solglasögon men det är ju inte så skoj att gå omkring med mörka glas. Så cool är jag inte 😉

Idag spenderade jag hela förmiddagen med att försöka lösa mitt glasögonproblem. Ringa till Synsam i Luleå, prata med Synsam i Gallerian i Stockholm, försöka tejpa ihop dem med mera. Summa summarum blev i alla fall att OM fronten går att beställa som reservdel så får jag den gratis (Nike tar inte betalt för reservdelar till glasögon tydligen) men tyvärr så tar det lite tid, uppåt en vecka att få reda på om det ens finns någon reserdel att beställa och sedan tar det väl lika länge till att få den tyvärr. Jag har bett Synsam i Luleå att beställa den så får vi se. Samtidigt så har jag beställt optikertid till på lördag för att snickra ihop mig ett par nya glasögon. De jag har nu är 2.5 år gamla men glasen är 7 månader gamla eftersom jag fick nya på reklamation i januari i år.

Efter Synsam så gick jag upp till gubbdagiset och kollade om de hade någon bra tejp och där hittade jag vad de kallade sporttejp. Den skulle vara extra hållbar och fästa bra. Till det en sax (eller tre faktiskt för det billigare) och tillbaka till hotellrummet. Här skulle det ha varit bra med en tredje hand men till slut så gick det i alla fall och glasögonen är faktiskt ihoptejpade och det har hållit hela eftermiddagen! Wooohoo!

Så här blev resultatet:

090902 - 1.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.