Glympse

Fick ett tips från Jonas Lejon om Glympse. Det är en tjänst för att dela med sig av sin nuvarande position. Visst inget nytt i sig men de har gjort det på ett smartare sätt än vanligt tycker jag. Man delar ut position max 4 timmar (default 1h) och man delar ut det via en anonym URL så det kan inte kopplas till en viss person. Jag gillar hur de löst det även om jag helst hade sett att de använda Ajax istället för Flash på datorsidan när man följer en ’ Glympse’.

Man kör Glympse på sin telefon och när man t.ex. ska träffa någon som skickar man en Glympse så kan kompisen se var man är och hur långt kvar man har innan man kommer fram.

Här är en Glympse från min telefon som kommer att fungera i 3.5h timmar till.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.