Cykling

Härligt att våren är här för då kan man komma ut och cykla. Denna vecka har jag cyklat nästan 14 mil totalt och det märks att man har varit ute och gått en massa för cyklingen rullar på så lätt. I fredags blev det 26Km fastän jag ville cykla längre för jag hade en gäst på ingående. Hade lika väl kunnat cykla längre för han kom 2 timmar för sent (nåja, det var lite missförstånd gällande tiden). Igår blev det en lugn tur på 22Km med frun (det finns inte så mycket fart i henne :)) och idag blev det 9Km fram och tillbaka med frun så inte så fort det heller. Imorgon ”måste” jag bara komma ut och köra en rejäl lång runda. Kanske sikta på en 50Km runda? Synd att inte Avan-färgan har öppnat ännu för det är en trevlig runda…   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.