Ved

Mitt i maten ringer langaren och undrar m han kan komma med veden 1830? Öhh javisst sa jag och klädde på barnen och lagom till vi kom ut så kom han och började lassa av två pallar med ved. Jahopp, vad gör vi med detta tänkte jag och eftersom Rikard hade sagt att han skulle ha en del av sin ved i garaget så jag började röja i vårt otrolig stökiga garage. Ut med allting på gräsmattan, städa upp lite, flytta på 3 gamla datorer, kol, elektronik, leksaker med mera och börja lassa in. Först under ett fast bord vi har i ett hör och sedan ovanpå. Efter första kubiken så var det dags att lägga barnen så in med oss (stackars Olli som har ont i gumpen av för mycket blöja) och i säng med dem. Lagom till jag kom ner så kom Johanna hem från Yogan och då var det dags att fixa in nästa kubik. Jupp, på 2.5 timmar fick vi in allt inklusive lägga barnen. Inte illa. Så här blev det:

2008091501.jpg
Inte blev det något byggt idag för nu är det dags för en liten gubbe att gå och lägga sig. I övermorgon skall jag åka till Abisko med Tovah på en liten minisemester. Ahhh. Skall bli skönt men jag undrar jag skall kunna vandra, jag har jobbat för mycket (med kroppen, inte knoppen) och har ont i ena höften. Tur att man har massage på jobbet imorgon (gratis så klart) så man kan bli lite knådad.
Har ni Kråmat er då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.