Utan TV

Tänk så mycket mer tid man får att slösa bort på annat när man inte tittar på TV. Jag har inte tittat på TV sedan innan jag åkte till Abisko och det är ganska skönt! Ofta blir jag stressad av att titta på TV, utav flera orsaker. En är att jag blir stressad för jag vet att jag måste upp och om jag tittar på något bra så vill jag se klart det även om jag vet att jag kommer att får sova för lite. Jag är ju pigg där jag sitter framför TVn!

Samtidigt så håller jag på emailförhandlar om en ny TV, skall det vara en Pioneer 5090, 6090 eller 6090H ? Har fått ett “bra” pris på den senare men i ljuset av vad jag skrev ovan å är jag tveksam.

Sedan är ju moderna stora plasmor inte bra för miljön heller. Över 500W drar de!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.