Ännu en lång runda…

Vi var på väg hela familjen till sommarmarknaden men efter 5 KM kom jag på att vi skulle åka hela familjen till Avan och åka båt istället. Hmm hur gör vi med Tovah? Jo vi låser fast hennes cykel och sätter henne i cykelkärran tillsammans med Oliven och iväg bär det. Vi cyklar inne ibland villorna i Gammelstan, Södra och Norra Sunderbyn och kommer fram till färjan som skall ta oss till Avan med en 20 minuter över innan färjan skall gå.

Dags att gå på Geocaching men tyvärr så hittade vi inte den 🙁

Över med färjan och leta reda på ett ställe att äta vår lunch men huga vad ont det är om rastställen i Avan. Skärpning på er lilla by! Vi velar lite om vi skall åka tillbaka med färjan och cykla samma väg eller om vi skall cykla tillbaka på södra sidan.. vel vel vel, södra sidan blev det och vi cyklade iväg ca 2km innan vi stannade bredvid en åker där det var ett mysigt hus där. Här mumsade vi i oss våra prinskorvar och gjorde smörgåsar samt avslutade med vindruvor och nötter.

Iväg vidare bar det till Gäddvik och vi velade åter igen om vi skulle cykla genom stan eller över Karlsvik men det blev det senare. Skönare så!

På vägen visade Johanna en gammal bunker för mig och vi cyklade på och kom hem till slut där vi mumsade i oss ett gäng isglassar, slappade lite (== lekte med iPhonarna), jag åt en torr brödbit, drack lite kaffe (koffeinfritt så klart) innan det var åter igen dags att bege sig ut och cykla. VA? Cykla igen? Ja, jag måste ju hämta Tovahs cykel så det blev ännu en dryg mil.

Det blev en ganska skön tur och jag lyckades visst bränna benen i den varma sköna solen. Riktigt varmt och skönt hör idag. Hmm, tempometern säger bara 23.1 grader max idag. Kändes varmare men det blir nog det när man rullar fram tyst och stilla på asfalt.

Totalt cykling:
Oliver: 0KM
Tovah: 5.3KM
Johanna: 56.2KM
Peter: 66.8KM

200807262115.jpg
Kan ni gissa vad jag läser förresten? Citat ur boken: ”- Voi saatanan helevetin Lanstingi …”. Vinnaren får en Google present! Eller inte förresten eftersom det inte är så svårt att hitta svaret i cyberrymden.
Nu är det dags att lägga barnen. God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.