Vi lever!

Jo vi gör faktiskt det, efter att ha varit magsjuka sedan igår natt. Vid 2 tiden började Ollie kräkas och senare började Johanna också följt av mig själv på morgonen. Tovah har klarat sig helt och det finns bara en sak som är jobbigare än en sjuk 7-åring och det är en frisk 7-åring när man själv är sjuk. Nu är vi alla i princip friska men fortfarande lite matta. Ollie darrar på handen när han skall äta sin smörgås.
Jag hade tänkt ha en påskmiddag idag för grabbarna och några Googlegäster men det får vänta. Kanske ta en sen nästa helg?
Lånade hem PS3an från jobbet över påsken och man kan spendera många timmar framför den utan att få något vettigt gjort. Det är rena opiumet, klart värre än TV eftresom man inte har någon känsla alls för hur lång tid man hållt på och spela. Ganska coolt att hårdvara från slutet av 2005 fortfarande håller så bra när det gäller spel. Sitter och spelar mot en Dell 24″ i 1080p och det är väldigt snyggt måste jag säga i de flesta spelen. Favoriter just nu är:
– Burnout Paradise
– Lemmings
– Motorstorm
– Assissins Creed (lite långtråkigt i längden dock)
– Sing Star (We’re not gonne take it! :))
Beställde en PSP från USA och den ligger på ett hotell nere i centrum just nu och väntar på mig. Får den på jobbet i morgon och nu måste jag stressa Jalle att göra ett Pandorabatteri så jag kan knäcka min. Har har förra generationen (Fatty) som fortfarande går att använda för att göra ”knäckbatteri” som sedan går att användas för att knäcka den nya (Slim).
Nu är det dags för lite frukost!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.