Resa

Nu har vi packat HELA dagen. Det verkar aldrig ta slut. Varför tar det så mycket längre tid att packa när man skall resa med familjen än när man skall resa själv?

Känner mig lite stressad av att jag skall resa till Zurich dagen efter jag kommer hem, ca 16 timmar efter att vi är hemma i huset och jag funderar på att skippa den resan bara för att få frid. Skulle aldrig ha sagt att jag skulle åka. Blä 🙁

9.55 kommer taxin imorgon, 1210 är vi på Arlanda och 1705 går vårt flyg till Fuerteventura och vi är framme vid hotellet vid ca 2300. Lång dag blir det men jag hoppas barnen sover lite på planet.

Läste förresten lite reviews för vårt hotell i Marocko och tydligen så går det inte alls att komma ner till stranden framför hotellet utan man måste gå ut på framsidan och sedan gå runt vilket ger ca 800m extra promenad. Kanske inte så mycket men tråkigt om man vill bo direkt vid havet och stranden. Skönt att vi bytte.

varför är alla charterresor 7 eller 14 dagar (eller mer)? 10 dagar tycker jag skulle vara precis lagom.

Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.