Stockholm

Har varit i Stockholm sedan Tisdag kväll och kommer hem fredag kväll. Jobb jobb jobb…. men jag får mig en massa sushi. Hade en underbar sushimiddag på Roppongi igår och fick sushi till lunch idag också på Sushi King på Kungsgatan.

Idag sov jag som en liten gris, valknade först 630 av att bussarna bromsade för häftigt så jag satte in mina Macks och somnade om och sov till 915! Wow. Så länge har jag inte sovit på länge vilket min kropp talade om för mig genom att göra mig seg och trött 🙂

Fick en tid till läkaren nästa fredag för återbesök och då borde blodbrovsresultaten ha kommit tillbaka men biopsiproven kanske kommer lite senare. 2-3 veckor skulle de ta. Har lite ont i sidan lite då och då. Inte så farligt men tar aldrig helt slut. Illåendet har avtagit dock.

Idag tänkte jag shoppa lite på JapanFood och sedan kanske äta något… hmm SUSHI kanske!!! 🙂

Ha det gott folket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.