En undersökning senare

Jag kom fram till läkarhuset 1350 och i receptionen sa de att jag var väntat och fick komma in i behandlingsrummet direkt. Sköterskan gav mig en liten cocktail som skulle ta bort bubblerna i magen. Sedan fick jag vänta i ca 15 minuter innan läkaren kom och sedan gick det undan. Han bedövade mig i halsen, jag fick en bitring i munnen, lägga mig ner på sidan och ner kom slangen. Det var ganska obehagligt det gick över ganska snabbt. Så här efteråt har jag lite ont i halsen samt i myningen till tolvfingertarmen.

Vad blev då resultatet? Jo, inget som såg konstigt ut alls i magen eller i tarmen. Ett lite bråck-ärr vid magsäcksmynningen som inte förklarar något alls utan säger bara att magen inte sluter sig helt och det kan leda till sura uppstötningar ibland (vilket jag har ganska sällan). De tog cellprov i magen och i tarmen som de skall kontrollera mot magsårsbakterier samt mot glutenallergi. På måndag skall jag tillbaka och lämna blodprov och om 2 veckor skall jag träffa läkaren igen.

Vi blev alltså inte mer kloka påvad som gör att jag har ont så det är bara att vänta och se. Klart blev i alla fall att medicinen jag fick var helt värdelös eftersom jag inte hade något sår i magen.

Jahopp, nu kanske man skall ta en sig en kopp och se senaste avsnittet av Weeds medan jag väntar på att Oliver skall somna!

Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.