iPhone 1.1.2 och massor annat

Efter flera timmars uppgraderande så kör nu Johanna’s iPhone 1.1.2. Ja jag började med hennes ifall det inte skulle fungera 🙂 Det var ganska jobbigt faktiskt och involverade upp och nedgradering till 3 olika versioner men till slut så blev det rätt.

Idag uptäckte vi en tråkig grej, våra tågbiljetter ner var bokade på fel datum, 21/10 istället för 21/12 och självklart så fanns det inga fler biljetter ner den 21/12 men som tur var så fanns det biljetter 19/12 så det blir två dagar extra resa och jag får jobba nere i Jönköping (om jag orkar). Det trista är att Tovah måste ta ledigt två dagar från skolan OCH jag hoppas inte deras Astrid Lindgren uppvisning är någon av dessa två sista dagar. Tovah skall nämnligen vara Ida och sjunga lille katt i ensam!! Ensam == solo. Jag får kolla upp det imorgon.

Magen kommer och går och imorgon skall jah till en ny doktor. Absolut minsta lilla stress gör att jag får ont och mår illa vilket inte är så skoj.

Nu skall jag försöka få Johanna och Oliver i säng även om Oliver redan sovit 10 minuter men vaknade sedan pigg som en piggsmurf och nu leker för fullt. Prata massor har han börjar göra också och det börjar bli vettiga ord. Ramlar och slår sig gör han bara 3 gånger om dagen 🙂

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.