Hemma igen

Igår kom jag hem igen och in i Sverige reste jag med 6 iPhones, en fin liten samling 🙂
Mitt illamående kommer och precis innan jag gick på planet mådde jag riktigt illa men efter jag kom hem var allt bra tills nyss när jag åt kvällsmat. Jag börjar fundera på om det är laktosintolerans för jag åt en massa ost och mörkt bröd. Får ringa SEB imorgon igen och se om jag kanske kan få träffa en doktor igen. Den förra på akutkliniken gjorde inte så gott intryck utan det kändes bara som om det skulle bli klart så snabbt som möjligt.
Det var skoj att åka till USA några dagar, en sushi middag fick jag men eftersom sushin på kontoret var i den minde restaurangen så glömde jag det varje dag tills efter jag tagit mat. Ingen dålig mat dock, helt underbart god. Så god att man åt för mycket vilket aldrig är bra.
Här hemma så blev det iPhonehackande igår och idag mest slapp och spelande. Köpte Gobblet och Bedlams Cube i USA. Skoj skoj.
Nu är det dags att lägga barnen! Ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.