Hej

Hej allesammans,
Som ni märkt så är jag inte så flitig skrivare längre och en anledning är att sedam jag började på Google så jobbar jag i princip bara på jobbet, dvs väldigt lite från hemmet och jag försöker undvika att sitta en massa framför datorn hemma och då blir det mindre blogskivande.
Men nu när jag ändå sitter här på en söndag så kanske ni tycker att jag ändå kan skriva en liten rad, hmm, okej då, jag gör väl det.
Vad har då hänt i mitt liv den senaste tiden?
Igår var jag på surströmmingsskiva hos Jalle och det luktade mycket mindre än jag hade väntat mig och jag är ju inte ens förkyld. Det var trevligt men eftersom jag viste att Oliven skulle väcka mig senast 7 så blev det tidig hemgång och jag hade tänkt att jag skulle hinna med 22.25 bussen men tji bäng fick jag för det gick ingen 22.25 buss så istället fick jag gå hem. 50 minuter senare var jag hemma och satte mig och läste ut Liza Marklunds Livstid, vilket för övrigt var en ganska dålig bok. Liza har tappat stinget.
Igår morse fick jag ett ryck och beställde en minisemester för mig och Tovah. Vi åker upp till Abisko turiststation sista helgen de har öppet i hotelldelen, 21-23/9. Kanske får med mig Goggi också! Skulle vara skoj. Dock skulle jag tro att det kommer att vara ganska kallt där borta då men det skall ju inte stoppa oss. Kanske vi får oss en sista smak av hösten där uppe som sägs vara jättefin. Bea är där upe själv denna helg för övrigt.
En USA resa skall jag hinna med också, lördag 8/9 em åker jag hemifrån och kommer tillbaka lördag kväll en vecka senare, hoppas jag. SAS kör ju hopplöst lite flyg på lördagar numer så jag är inbokad på FlyNordic det sista hoppet till Luleå men missar jag det så får jag sova över i Stockholm (igen).
Idag är det lite ruskigt väder ute, hösten har kommit så det får bli en innedag med lite film och datorspel.
På tal om spel så har jag beställt 5 nya spel som kommer imorgon:
1: Carcossan (the big box)
2: Settlers of Catan
3: Zoolloreto
4: Colloreto
5: Flux
Mums!
Sedan mailade jag med mäklaren för det lilla huset… hmm har jag skrivit att vi var och tittade på ett nytt hus förresten? Kanske inte. Vi var och tittade på Luleås största bostadhus, enfamiljs alltså. 618 m^2 med inomhuspool. 4.8M skall de ha som startbud men jag tror inte de kommer att få det. Vi kommer definitivt inte att betala det men hade det varit billigare så hade vi definitivt varit intresserade.
Nu kanske man skall få lite frukost i sig så inte blodsockret ramlar ner under fötterna!
Ha en bra Söndag allesammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.