Hemma igen (eller något)

Nu är jag tillbaka i det vanliga livet igen efter 2 veckors semester. Han med både en resa till Abisko men även en hemlig resa till Stockholm!! Vi sov en natt i Södertälje där vi besökte Sydpoolen (inte så trevlig upplevelse) och dagen efter TomTits (mycket trevlig upplevelse).
Sedan begav vi oss in till Stockholm där jag och T spenderade fredagen på Gröna Lund och J+T var på IKEA hela dagen. Lördagen blev först en sväng på slottet men vi var alla ganska trötta så det blev en halv dags turistande och en halv med slappande.
Söndagen spenderade vi först på slottet (igen) och jag kan säga att livrustkammaren är helt klart det bästa museet på slottet. Strunta i de andra. Dyra och tråkiga.
Och sedan var det tyvärr dags att åka hem till Luleå igen. Ingen ville hem men jag måste medge att jag varit mycket duktig och inte läst email en enda gång under två veckor. Underbart! 🙂
Mindre underbart när man kom tillbaka till jobbet dock då det fanns desto mer att läsa men som tur var så fanns det akuta saker att ta hand om som vanligt samt en hel drös möten så jag slapp läsa email. En stund funderade jag faktiskt på att göra delete på allting men jag ångrade mig i sista sekunden och tänkte att jag kanske borde läsa en del av skiten i alla fall.
I dag var vi ute på långpromenad efter jobbet och satt i det gröna och åt kvällsmat. Hur trevlig som helst! Ahhhhh
Nu skall jag ta mig en liten kopp te och krama frun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.