Duktig

Den här helgen har jag varit mycket duktig, för jag har inte jobbat alls (mer än kanske några minuter med email). Känns mycket skönt även om jag inte helt lyckats släppa jobbet i sinnet. Från att ha haft två jobb i 9 år så känns det mycket skönt att bara ha (i princip) ett nu. Det blir liksom mer avkopplat så. Man skall jobba sina 40 timmar och behöver inte känna pressen att jobba mer. Nu jobbar jag antagligen mycket mer än 40 timmar per vecka men pressen finns inte där på samma sätt som tidigare.
Google är för övrigt ett ortroligt företag! Det händer massor och det är otrolig intern support. Vi söker folk förresten, massor med folk. Så kontakta mig snarast om du är intresserad. Google jobb i Sverige!
Idag åkte hela familjen på cykelpicknick till Hägnan. Oliver satt i cykelkärran men resten cyklade, 2 mil blev det och det är inte så dåligt av en snart 7-åring. Hon klagade att hon var trött på vägen hem men så fort vi kom hem så skulle hon cykla iväg igen 🙂 Tovah fick sin nya cykel igår. En Crescent 16″ med spindlar på 🙂 Årets flickcyklar är såååååå flickiga så att inte ens flickorna vill ha dem!
Ha det göööött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.