Zürich

Idag bär det iväg på min första resa i mtt nya jobb. En vecka i Zürich blir det och det skal väl bli skoj. Synd bara att man är så trött och egentligen skulle behöva några månaders semester först. Har vaknat vid 5 massor med dagar på raken nu 🙁
Sedan verkar min Kiss-spelare gått sönder också så nu kan inte familjen titta på något digitalt medan jag är borta men som plåster på såren så beställde jag en DT-355 så då får de i alla någon kanal till. Fast TV skall man ju inte titta på så mycket. Igår såg jag nyheterna och stängde av och satte mig och läste en bok istället, skönt!
Vad gäller gällande mediajippot i förrgår så får NSD priset för bästa artikel. De verkar vara de enda som vet hur man letar reda på en årsredovisning och tar reda på fakta! Jag hintade det till flera reportrar men de var inte smarta nog att fatta det. Jan Bergsten på NSD gjorde den kortaste intervjun av alla men samtidigt fick han till den mest informationsgivande! Bra jobbat, Jan!
Nej nu måste jag fixa en bild till SvD för jag skal vara med på baksidan där imorgon.

One thought on “Zürich”

  1. MÄste vara nÄgot universellt, min Kiss-spelare
    dog ocksÄ idag, samt en mskin tillhörande
    en kompis. Tur att man Àr ingenjör, Kiss verkar
    ha köpt in kondingar med usel kvalitet till sin
    egensnickrade PSU….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.