Vilken slapp dag

Började med en lugn frukost och sedan en promenad ner till skolan och till affären. Skolan verkar inte gilla mig längre för mitt passerkort verkar ha blivit avstängt. Jag brukar ju säga att om de inte gillar vad jag gör så får de avskeda mig. Kanske det de gjort utan att tala om det för mig och bara spärrat mitt kort? 🙂 Vi kom in till slut i skolan och tittade på om någon ny kyckling hade kläckts och det hade det faktiskt! En svart och fin.
Sedan hem och slappa på verandan i 1.5 timmar, ahhh det var skönt. Man blev varm ända i i själen. Sedan förbereda middag, bakad potatis och kamben med 4 olika “dippar”. Jalle gjorde oss sällskap och efter middagen slappade vi i uterummet till 2030 för då hade tempen sjunkit till 15 grader och vi tyckte det var dags at gå in för att slappa lite mer i vardagsrummet istället!
Oliver är skoj, när det blev för kallt var det som om han var en insekt som bara började gå i slow motion. 🙂 Han bara std vid en stol i flera minuter och tittade sig omkring.
Bea, både Tovah och Ollie gillade Lego-ljud-leksakerna skarpt!
Avslutade kvällen med att se det två första avsnitten av den nya serien Drive. Rekommenderas varmt!
Slapp dag som sagt men jag har ändå inte riktigt hittat balansen i kroppen och känner mig lite orolig vilket i sin tur är trist för då får jag munsår IGEN! Jag hatar munsår! 🙁
God natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.