I feel gooood!

Våren är här, cykeln är ute och livet är underbart! Ahhhhhhh
12.3 grader och full sol gjorde att jag helt enkelt inte kunde jobba mer så jag tog mig i kragen och skottade bort slushen från en del av uppfarten (inte mer än bredden på min cykel för jag är ju lat!) och iväg for jag på en runda. Tog det lite lugnt, sinksundet och tillbaka på landsväg. Mycket trevlig runda. Vågade inte mig på kortbyxor men väl sportbyxor, tshirt och fliesväst. Schwuusch…… Hittade inte GPSen så jag vet inte hur snabbt eller hur långt men vem bryr sig. Det var ju snabb cruising som gällde!
Har redan skrivit det en gång i detta inlägg men jag bara måste göra det igen: Ahhhhhhh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.