Terrebitia

Idag är första dagen på sommarhalvåret och idag är det enda dagen på året man kan se sommarsagoporten. Jag och Tovah bagav oss ut för att leta och hittade porten till sagovärlden Terrebitia. Vi kommer att undersöka denna värld noggrant i framtiden men idag ha vi träffa enhörningarna, kungen av ekorrarna, de snälla kaninerna efter vi vandra över gränsen till vildmarken blev vi jagade av villivånkor (men vi hade magiskt skydd som hjälpte oss så klart), trädjättarna men Tovah satte en skyddsbubbla över oss och sedan fick vi slåss med kvantmackarna vilket var riktigt otäckt men vi besegrade dem.

Solen skiner och sommaren är här. Det var så varmt i Terrebitia att vi smälte inifrån och var tvungna att att vila med en glasskula i gräset. Ahhhhh

Efter flera dagar borta (1 timme i Terrebitia är samma som 3 dagar i vanliga världen) är vi nu tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.