Gennys

Avslutade dagen med middag på Gennys med min lilla LTU grupp. Det har otroligt god mat där och jag började med en liten rökt renfile och sedan sushi för ett kompani. Jag är fortfarande mer mätt än jag orkar tänka på 🙂 Rekommenderas varmt.
Annars har jag suttit i möten hela men det har varit bra möten och de senaste veckorna har jag känt mig riktigt inspirerad. T.ex. idag svängde jag ihop ett 2 A4 långt exjobbsförslag medans jag väntade på at lunchen skulle bli klar (ca 25 min). Det liksom bara flyter på! Trevligt!
Mina fonder går upp och ner men totalt ligger på mer plus än om jag hade haft dem på banken så jag är nöjd. För januari blev det 2.8% på 3 veckor så jag skall inte klaga.
Kräksjukan flödar på jobbet och på min avdelning är det två personer som är däckade och en av dem distade sig till att komma en stund till jobbet idag. Håll er borta!!!! Jag vill inte få det igen.
Morgondagen är nästan helt mötesfri. Underbart 🙂 Dagens enda nu planerade möte är klockan 1800. Bra tid för det första mötet eller hur?
Nu är det dock dags att sova och fortsätta läsa Terra Hexa II.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.