Piggare

Den här veckan har verkligen varit fylld av möten men många bra sådana. Möten som leder vidare och inte bara leder till trista uppgifter.
Dock har jag varit rysligt trött denna vecka och jag misstänker att det beror på min sjukdom i helgen. Samtidigt har jag inte haft harmoni i kroppen utan sovit dåligt och inatt vaknade jag strax efter 4 och hade svårt att somna om. Dock somnade jag faktiskt om efter mycket om och men och tvingade upp mig när klockan ringde 645.
Känns som det är dags för semester nu och om exakt 4 veckor har vi kommit till Marocko och jag skulle anta att vi precis avlutat vår middag och skall bege oss ut på en lite kvällspromenad. Just nu är det 15 grader vilket väl är skönt för en kväll och det är -4 i Luleå. Ser dock att just denna vecka har det generellt varit lite kallare där men nästa vecka blir det varmare igen. Uppåt 26-27 grader. Trevligt. Precis lagom. Det är dock lite synd att vi inte ligger närmare Thailand så man kunde komma dit utan att resa livet av sig.
Förmiddagen spenderade jag hos Ericsson Multimedia och det kändes som ett mycket bra möte! Och tack för lunchen!
Som alltid så känns det att få skriva av sig lite. Nu skall jag titta TV, ja Rolf jag hinner med det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.