En liten promenad

Jag och Tovah tog en liten promenad igår på kvällen. Vi gick ner från berget och sedan rakt in i skogen och min tanke var att vi skulle träffa på ”floden” innan Björsbyn och sedan vända. Istället lyckades jag för första gången i mitt vuxna liv helt virra bort mig i skogen. Eller rättare sagt jag trodde hela jag visste var vi var och jag siktade på vägen till Björsbyn men lyckades komma ut på Haparandavägen, dvs 180 grader helt fel. Vi kom ut vid infarten till fågelskådarhuset, hmmm. Efteråt tittade jag på kartan ochjag får fortfarande inte ihop hur vi gått. Om det blir bättre väder idag skal jag bege mig ut med GPSen och se hur vi egentligen gick. Det slutade i alla fall att vi var ute och gick i 1h40 och Tovah kom i säng 1 timme för sent.
Imorse regnade det så det blev premiär för att cykla i full krigsmundering (Meindl, goretexbyxor etc) och så tungt det var. Skorna väger ju 7 ton och jag måste titta på ett alternativ till vintern för detta går inte.
Vaknade vid 6 idag och kunde inte somna om och nu är jag jättetrött.
Dumma simskolan svarar inte på email. Jag anmälde Tovah i Augusti till simskolan som börjar på söndag men jag har inte hört något om hon får plats eller inte. De svaar inte på email och kansliet har bara öppet måndagar 18-19.30. Någon som har känningar inom LSS?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.