geocaching

Idag cyklade jag med Tovah och tittade på Luleå CKs klubbmästerskap och det betyder att jag cyklade tll toppen av Ormberget två gånger!!! Trevlig backe att cykla uppför och jag skal nog lägga in den i träningsschemat.
Sedan åkte vi på GeoCaching och fikade vid gamla tyskmagasinen (där tyskarna lagrade saker under WWW2 och svenska poliser fick medlajer för att de var så snälla och hjälpte tyskarna. Neutrala? NOT!). Totalt blev det drygt 3 mils cykling.

Distans: 33.87 km (plus några km för jag glömde starta mätningen på ett par ställen).
Aktiv tid: 2:05:20
Medelhastighet: 16,2 km/h
Maxhastighet: 44,3 km/h
Total stigning: 392 m
Medelkadens: – rpm
Medelpuls: – bpm
Maxpuls: – bpm
Kalorier: 3363 cal (detta borde vara högre eftersom jag hade Tovah efter mig)
Cykelkärra: ja
Passerats av idag/totalt: 0/5 (flera men det räknas inte eftersom det var mitt i en tävling :))
Provat min cykel idag/totalt: 0/11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.