En liten cykeltur till affären

tog jag idag (till Kvantum) med en _liten_ omväg via Sunderbyn 🙂 4,7mil är en härlig runda och det var så vackert med solen som höll på att gå ner. Ahhhhhhhhhhhhhh. Två älgar såg jag också som skuttade vid vägkanten. Inga gamla djur var det dock. Jag tror inte jag har sett någon vild älg sedan ca 1987 så det var u dags at få se två idag.
Dagens siffror:

Distans: 46,8 km
Aktiv tid: 2:07:37
Medelhastighet: 22 km/h
Maxhastighet: 42.76 km/h
Medelkadens: 78 rpm
Passerats av idag/totalt: 0/5
Provat min cykel idag/totalt: 0/10

Fick nytt personbästa på raka idag: 36Km/h. Det var precis utanför Luleå motorstadium så det kan ju ha påverkat det hela lite 🙂 Eller så var det att jag pimpade riden och tog bort de främre stänkskärmarna. Jag kan ju ha inbillat mig men det kände som om det var lättare att cykla utan dem, och så har det ju inte regnat på minst en vecka här.
Sandlåda fixade vi till idag också. Var och hämtade sand med Rom ute på Kallaxheden och grävde sedan upp ett djupt fint hål på höjden där bak. Imorogon skall jag fixa lite väv att lägga i botten så att det inte växer igen ed tiden. Massor med sand har vi så det blir en djup och fin sandlåda som det skall vara!
Ahhhhh, cykla är livet. God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.