Vilan är över

så idag blev det lite cykling. Cyklade ner till uddebo och Svartöstan (där jag tittade på de nya husen på Svartöbrinken).
Dagens siffror:
Distans: 26,51 km
Aktiv tid: 1:12:47
Medelhastighet: 22.17 km/h
Maxhastighet: 37.77 km/h
Medelkadens: 77 rpm
Passerats av totalt: 5
Provat min cykel totalt: 9
Mätte också maxhastighet på raksträcka idag (utan hjälp av nedförsbacke) och jag kom upp i 31 respektive 34Km/h. inte så snabbt men det går visst inte snabbare med min cykel. Undrar om det gör någon skillnad att ta bort alla extra saker (väskor, lampor, stänkskärmar etc)?
De nya pedalerna gick utmörkt att cykla på även utan SPD. Det är ju dual pedaler där det är SPD på ena sidan och vanlig pedal på andra. Kan inte säga att jag märker någon skillnad mot de gamla men det är ju SPD jag var ute efter.
På förmiddagen tog vi tag i och målade Tovahs hus. Det blir jättefint i blått och vitt.
Sedan gav jag mig på den sista roten som skall upp. Inte färdigt men imorgon kanske….
Hittade mer leksaker till cykeln idag. En cykel-gps så man kan ladda upp data online över hur man cyklar. Det vore ju skoj 🙂 Jag har tittat in mig på Garmin Edge 305 och här är lite rapporter från Luleå. tgus heter en användare och det är nog Thomas Gustafsson, min prefekt 🙂 Skall köpa GPSsen på EBay och det är tre bra auktioner som går ut om ca 23 timmar i Österrike. Vi får se vad de landar på dock…..
Ahhh vad det är underbart att cykla 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.