Vilodag 2

Idag har jag vilat och mekat med cykeln. Fick dit framlampan och de nya pedalerna samt fixade lite småsaker. Försökte montera låsfästet men det visade sig omöjligt på min cykel så låset får helt enkelt ligga i cykelväskan. Ingen cykling och benen börjar kännas riktigt bra nu. Imorgon får det bli en runda, men inte för långt….
Eftersom jag inte har några SPDskor ännu så provade jag att montera klotsarna på et par gamla skor men det gick inte så bra eftersom de inte satt fast och lossnade när jag skulle fästa dem i hållaren.
Däcken är skickade från USA idag och skall vara här inom 4-6 dagar. Hoppas de inte fastnar i tullen dock.
Eftermiddagen spenderade vi hos Sarah och Rom och det var mycket trevligt och med mycket god fika!!! De fick sitt hus för ett mycket bra pris tycker jag!
Kanske dags at förklara de olika siffrorna? Ingen verkar ju gissa ändå 🙁
Distans: 0 km
Medelhastighet: 0 km/h
Maxhastighet: 0 km/h
Medelkadens: 0 rpm
Passerats av: 5
Dvs, hur många har kört om mig! 🙂
Provat min cykel: 9
Hur många som provcyklat min cykel inklusive mig själv!
Ganska svårt att komma på eller hur? Jag är altså vinnaren och får en bulle imorgon.
En mycket trevlig dag och jag mår jättebra just nu! Trevligt!
Snipp snapp snopp så var dena dag slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.