Kalas

Idag skall Tovah ha kalas ha vi bjöd in 7 personer. Ja en mer än hon fyller men det var mitt fel för jag bjöd in Evelina tidigt innan Tovah fick bestämma vem det skulle vara. Det tråkiga är dock att av de 6 från hennes dagis så är det bara 3 som hört av sig (ja man skulle meddela om man kommer) och 2 av dessa som kan komma. Tovah var ganska ledsen igår för det. Vad gör man som förälder då? Vi får hoppas att det kommer fler som inte anmält sig!!
Annars hade vi grillning igår. Jalle och Goggi var här och Karin kom en stund på kvällen. Hon jobbar hela helgen och skulle upp 5.30 idag (stackare). Det var mycket trevligt som alltid och vi satt mest och pratade “skit” och teknik. Jalle har köpt en projektor. En Optoma HD 72i. Han köpte den hos Livets Ljud i Luleå.
Ahh nu är det bara 4 dagar kvar till sommarovet. Skönt och mentalt känner jag att kreativiteten redan kommer tillbaka. Jag ser ett slut på det meningslösa administrativa!
Och så fick jag beskedet at cykel är försenad en vecka. Trist. Tydligen var det någon underleverantör som saknade någon del. Trist att de inte kan ha bättre logistik när de nu haft ordern i 1.5 månader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.