Lång dag

Vaknade klockan 3 idag (ja 3, inte 15) och läste till 5 då vi bestämde att det var morgon. Flickorna vaknade redan 2 och åt frukost och gick och lade sig igen. Så det har varit en låååång dag i ett zombieliknande stadium, dvs flummigt och trött. Nu är det dock dags att gå och lägga sig.
Såg ut Prison Break säsong 1 idag. Trevlig cliff hanger!
Och det börjar hända saker i Lost också. Såg avsnitt 21 idag.
Under resan till USA gick min Ixus sönder. Verkar vara mekaniskt fel för den kan inte putta ut linsen mer än ca 50 procent. Fel E18 som är legendariskt på dessa kameror och kostar en förmögenhet att fixa. Så därför tittar jag nu på en ny Ixus och 800IS verkar vara mycket kompetent. Lite större än Ixus 40 men med bättre zoom och bildstabilisering.
God natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.