Ja

Ja… vad skall man skriva om idag. Har väntat på ett större projekt skulle komma in på jobbet idag men istället beställde de en förstudie på 0.75mm vilket väl är ungeför så mycket som vi redan spenderat på projektet. Suck. Nästa vecka kommer de att komma till Luleå och vara här hela veckan. Tur att man är i Tokholma onsdag-torsdag i alla fall. Och på tisdag kväll skall jag, T och Göran gå på spexet. Det brukar vara skoj men vi får se om Tovah orkar vara uppe hela föreställningen eller om vi går hem i pausen. Det gjorde vi förra året.
I Stockholm skall jag vara på en egen inspirationstur. Onsdagen skall jag ägna åt kultur (== museeum) och torsdagen åt öppet hus på SICS. Skall bli skönt.
Har äntligen kommit upp från den långa todolistan jag haft ett tag och idag så var jag faktiskt ikapp.
Våndas en del över den presentation jag skall hålla i Bryssel 10/5. Alltid extra jobbigt när det är massor med folk från ens arbetsplats där. Alltid enklare när det bara är peers som “dömmer” en. Har i alla fall en fin liten outline för mitt föredrag nu och den behöver inte vara klar förrän 5/5 så det är lite tid kvar. Efter Bryssel bär det iväg till San Francisco på bland annat JavaOne och jag kommer att vara borta i 2.5 veckor i den svängen. Sedan i början av Juni är det Tyringe/Köpenhamn som gäller. 3 dagars kickoff för Laboranovaprojektet. Tar med mig T och så for hon bo hos farmor när jag jobbar i Köpenhamn. T fyller år 8/6 och 7/6 skall jag, farmor och farfar ha en överraskningsdag genom att gå på Tivoli i Köpenhamn!!! Det tror jag Tovah kommer att gilla!
Upptcäkte förresten att Six Flags har en stor park strax norr om San Francisco. Blir väl ett besök där också när man är “over there”. 50min bort med båt eller så tar man BARTen men då får man byta tåg en gång och sedan åka en extra buss till Vallejo. Blir nog båten.
Och imorgon bitti kommer en elektriker och skall installera lite eluttag i hallen så vi kan bli färdiga. har ju fått lite blodad tand på att bygga nu. Först Lego och sedan hus 🙂 Har lovat ett eget hus åt Tovah i sommar också! 🙂
God natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.