Tyst?

Vad tyst det har varit här då!
Hade ganska mycket att göra när jag kom tillbaka från semestern och jag tror aldrig jag har haft det så svårt att komma igång någonsin efter en semester. Det var tungt.
När man sätter sig framför datorn och tittar i kalendern så börjar tankarna vandra mot, vad gör jag egentligen här FORTFARANDE. Jag gör ju bara samma sak år ut och år in. Vad leder det? Man tjänar pengar som kan betala av huset med och åka på semester. Är det allt? Skall det vara så?
Som svar på efterfrågan av karriärplanering skall alla seniora på Systemteknik presentera en plan för vad de vill för 2006. Vad vill jag egentligen? Är det det som är karriärplanering? Dvs att alla sätter sig ner och planerar på egen hand?

[Listening to: Arabian Nights – Sarah Brightman – Harem (Advance) (8:50)]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.