Nu är jag sådär stressad

Nu är jag sådär stressad igen. Jag hade ledigt idag men eftersom jag inte kom isäng förrän vid 1 igår så är jag trött i alla fall. Vaknade vid 8, satte T framför TVn och halvslumrade till 10. hade sagt att jag inteskulle jobba idag men ändå blev det 2.5 timmar. Dumma mig. Har två daar kvar innan semestern och båda dagarna är fulla med möten möten möten, jag behöver tid utanför mötena också för att få något gjort, vilket jag behöver annars mår jag inte bra. Det där lät värre än det är….
bara at få skriva av sig lite och klaga gör att jag mpr bättre. Lustigt. Nu har jag bekänt till hela världen, dvs “gått ut och skrikigt” och då känns det bättre?! Visst är jag konstig, eller är det alla andra som är konstiga och jag är normal? Strunt i normal! Jag vill inte vara normal.
Sova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.