Trött

Idag har jag varit trött, nästan knäckt skulle man kunna säga. Jag fick upp en tredjedel av den sista panelen men gav upp vid 12 och däckade framför TVn. Har nog en gryende förkylning eller så är det helt enkelt flera veckor av för lute sömn som kommer och tar igen sin tid nu.
Johanna var jätteduktig idag och målade ena hela gaveln och halva den andra. Hurra för J! Hon och T hann med en cykeltur till Beijers också för att köpa mer färg och tejp.
Så idag har jag sett: Madagaskar (skoj!), halva Guess Who (BOOORING) och War of the Worlds (sådär, man måste se den men inget att gråta över om man missar den).
Vi skulle beställa en tid på sukhuset förresten och upptäckte att den avdelning vi skulle till bara har telefontid mellan 0700 och 0745. Så tidigt är vi aldrig uppe, jööööö!
Vi fick våra möbler till uterummet idag……
hold the presses. Fick just reda på att en gammal kollega tagit livet av sig. Han lämnade efter sig fru och två barn. Usch……. Oj……….. Att låta det gå så långt…. Människor är kapabla av att göra så mycket tråkiga saker. De flesta saker (och människor) kan lagas men inte alla. Orsaken till hans slutliga handling var tydligen livet i allmänhet, tungt jobb, ett hus som ramlade i bitar etc etc etc. Allt det vanliga som vi alla lever med.
Och jag som bara skulle skriva min blog lite och sova….
Kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.