Picknick igen

Har suttit och jobbat hemma hela dagen idag och runt lunch hade jag skrömmande 79 steg! Det blev 144 efter jag ätit lunch. Var på kvartssamtal på dagis gällande Tovah på em och kom upp i ca 3000. USCH vad dåligt eller hur? Är något dåligt får man göra något åt det, så jag tog ut familjen på picknick borta vid Sinksundet och det blev 14329 steg idag! Inte så pjåkigt. Och picknicken var mycket trevlig skall man inte förglömma. Skoj skoj.
Annars har jag mest betat av en massa småsaker hela dagen. Det blir lätt så när man är ute och reser, att det hopas och man uppfinner småsaker på att göra ändå. Men idag är jag mycket piggare än vad jag var igår. Jag trodde en förkylning var påväg men den gav med sig. Imorgon em börjar ett mötesmaraton som börjar 1300 onsdag till fredag 1600 inklusive båda kvällarna. Underbart, NOT!
Jag som bara vill sitta under min korkek i lugn och ro och meta 🙂 Kan man meta under korkekar???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.