Jobbigt * 2

Idag har vi jobbat i trapphuset och blivit klara med inklädningen. Det skall spacklas och målas men det är enklare att göra. Dock blir det inte så mycket steg, 3373, Igår blev det 7283 plus 24480 för cykling = 31763. Totalt denna vecka blev det 101030 och 125510 med träningssteg.
Vaknade igår morse med arbetsångest och stress. Så jag bestämde att inte jobba alls denna helg och det har jag lyckats med. Igår var vi ut till öppet hus på pelletsverket, det var skoj. Alltid skoj att se stora fabriker. Det blir liksom mer verkligt än om man ser kontor och idag så byggde vi som sagt i trapphuset och grillade.
Har en halvfull vecka framför mig med en del saker jag måste ta tag i. Borde egentligen vara å ett möte i Bryssel på fredag men det kolliderar med Medieteknikskonferensen i Luleå/Piteå. Imorgon skall jag sitta i en workshop från 12-17 om CWEs.
Den största behållningen från Stockholm var nog de extra möten jag fixade samt möjligheten att gå på en del museum.
Nu skall jag fortsätta på Hinsehäxan. Läs den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.