10000 & 5255

Igår blev det EXAKT 10000 steg och det var inte tillrättalagt alls! Coolt va? Idag blev det 5255.
En mycket trevlig dag både igår och idag. Igår byggde jag och Tovah en drake på teknikens hus och grillade korv där. Självklart testflög vi den också.
Vid 14 började Ludds årliga sillunch och det blev en hel drös bilder från den festen! Tittade på en ett mycket bra fyrverkeri på kvällen och var hemma vid 23. Trevligt med fester som börjar tidigt så man kan komma isäng.
Söndagen spenderade vi först med att ligge i sängen länge och läsa och sedan gick vi ut och glög lite men min gamla STORA drake och en den lilla dubbla vi byggde dagen innan. Den stora är från när jag var liten. Kul med gamla leksaker man kan fortfarande använda! En typisk bild med Tovah, “vill vill” 🙂
Kom inte iväg och tränade idag men känner mig uppstoppad. Tänke komma iväg imorgon bitti efter jag lämnat Tovah på dagis. Det tar ca 1 tmme att komma iväg till gymmet, göra det jag skall göra och tillbaka igen. Sedan en dusch på det. MEN om jag tar det på morgonen kan jag skippa duscha innan frukost och därmed spara lite tid (== jobba medans de andra duscshar).
Måste erkänna att energin går upp och ner men samtidigt är det ganska lätt at vara i nuet. Var väldigt mycket i nuet på festen igår och deet känns bra. Lärde känna flera ny trevliga individer.
Sov gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.