Fortfarande Sjuk

Hmm, jag är fortfarande sjuk och det verkar som om det blivit värre idag. Har ont i halsen och hosta samt jag tror jag har lite feber också.
Har jobbat hela morgonen med EU-ansökningar samt uppdaterat förslaget på “min” workshop i höst vid Multimedia 2005. Singapore here we come 🙂
Och ikväll är det Luddfest, plus Karins födelsedagsfest, och tentaröj på Kåren. Jag får se om jag orkar dra mig dit eller om det blir tidigt i säng . Jag VILL gå men orkar jag?
Det har ju varit en del interna problem som uppkommit inom LTU och jag har med vilje inte engagerat mig för mycket i dem och istället fokuserat på externa uppdrag, dvs dra in pengar till LTU. I slutänden är det det som räknas eller hur?! Genom att fokusera på det externa så har jag faktiskt mått mycket bättre än annars. Ignore it and it will go away. Lite så är det faktiskt med de interna, t.ex. så skapas nya avdelningar och några år senare så skapas andra. Bottom line är att man skall ha skoj och tycka om det man gör och det gör jag om jag fokuserar på de externa uppdragen istället.
En sak som slagit mig nu när jag jobbat med EU-ansökninhar är att jag ca 1997 hade en diskussion med Dick gällande EU-projekt och jag hävdade att de var så dyra i förhållande till mängden pengar vi fick. Lyxig inställning men måste man välja på pengar så är det ju faktiskt så. Dicks agrument var då att mn fick ju så mycket nya bra kontakter och träffade spännande människor. Jag var ung och oerfaren då och ville mst kämpa på mot min PhD då men så här i efterhand så hade han rätt (som vanligt!!). Att träffa nya spännande människor är faktiskt det som är det roligaste med EU-projekt. Min tidigare avighet kan höra samman med rädsla för att skadas. Jag har ju haft starka sådana känslor tidigare men inte nu längre. Dvs man åker till möten med bara gott uppsåt och utgår ifrån att alla andra har samma inställning.
Nu har jag jobbat 5 och en halv timme idag och förtjänar att slappa lite så jag skall sätta mig och läsa lite. Närmar mig slutet av Kiss all the Girls. Mycket spännande och bra bok. James Patterson skriver underbara böcker som är snabba i sin handling med lagom mycket människor så man tappar inte bort sig.
Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.