Stress och sömn

Stress och för lite sömn hör inte riktigt ihop. Denna vecka har Tovah bestämt sig för korta ner sin sovtid och det blir tidigare och tidigare varje dag hon vaknar. Idag 05.40 vilket ger en trött pappa. Detta tillsammans med många möten ger en ytterligare trött pappa.
Gällande min hals så har det i princip gått över nu. Det var något milt. Istället har det ersatts av vad jag först trodde var ett brutet lillfinger men det är nog snarare en stukning i lillfingret (hoppas jag). Träffar chefen för avdelningen för omvårdnad 1030 idag och hon kanske vet något om sådant 🙂
Igår var jag och träffade läkare gällande mina sockerproblem och de tappade ut allt mitt blod och urin och skall återkomma. Vi får se vad de säger. Det är ju inget akut och man får flyta med.
Och nu skall jag till kolagruvan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.