Flyga

Flyga flyga flyga. Här sitter man på planet från, ja kan ni gissa varifrån? Jo London! jag har precis varit i London över dagen. Känner mig som en riktig jetsetter. När vi satt på Arlanda och väntade på att få gå ombord på vårt plan till Newark så frågade de om någon ville byta flight eftersom den var överbokad och det gjorde vi. Vi fick €600 i SAS pengar i utbyte och fick istället flyga över London där vi fick spendera 5 timmar.
Jag och Drugge åkte in till London, tog en snabb vända på Brittish Museum, museet ni vet där Storbrittaninen förvarar alla sina stulna objekt som de samlat på sig de senaste 300 åren från alla världens hörn och kanter. Vi tittade på mumierna, en temporär utställning om Japanska svärd och lite statyer plus Sudan utställningen. Men det var för varmt så vi lämnade museet och fortsatte in mot Picadilly circus. Vi trängdes mest med alla Londonbor och tusentals turister och gav vid 15.30 upp, tog tunnelbanan till Paddington där vi åt en god sushi för att sedan åka ut till Heatrow igen och vidare mot JFK.
På planet har jag hunnit avverka en middag (ganska god faktiskt) och två filmer. Dodgeball och The Clearing. Dodgeball var mycket bättre än jag trodde den skulle vara. Mycket bra faktiskt. Den senare var inte lika bra. Robert Redford blir kidnappad av William Dafoe. Ransom etc etc etc.
Nu är det ca 2.40 kvar till JFK och jag är less. Kan ingen bygga en tranportmekanism som gör att det inte tar så lång tid att transportera sig runt Tellus?

Älskar du mig?
  Ja!
Då har jag allt jag behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.