Regn, arbete och verandor!

Självklart så slutade det regna samtidigt som vi kom till simhallen men vi plaskade runt ett tag och kom hem igen runt 16.15 och vi började genast jobba på verandan. Vi har ett snett hörn som tog lite extra tid att fixa men efter det så gick det snabbt och fram till 19.00 fick vi till 5 rader till. Så vi har nu fixat 7 rader. Imorgon skall det tyvärr regna men vi kanske får lite uppehåll i alla fall. Vi har en bräda med ett snett hörn kvar att fixa men sedan är det bara att tuta och köra till den sista raden mot huset. Självklart kommer staketet och taket efter det… 🙂
Vad och plask var skoj med Tovah tidigare idag men tyvärr vill hon simma mindre och mindre för varje gång vi går dit och hon vill bara leka. Men hon är ju faktiskt bara 4 år gammal. Min lilla prinsessa!
Sitter här i soffan och tittar på That Simple Life säsong 2. Paris Hilton (arvtagare till Hilton kedjan och fotomodell) och Nicole Ritchie (dotter till Nionel Ritchie and sångerska) skall resa utan alla sina pengar tvärs över hela USA. De är så naiva och arroganta mot alla. Men de har sansat sig lite från säsong 1.
Jobbade lite på förmiddagen (en review som egentligen skulle ha varit inne i förra veckan för IEEE Transactions on Multimedia) och snackade lite med Magnus.
Tovah sover just nu och jag sitter och väntar på att Johanna skall sluta prata i telefon så vi kan titta på en gullipluttfilm 🙂
Summa summarum har det varit en mycket trevlig dag (så här långt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.