Veranda…

Hela veckan har vi jobbat med att bygga vår veranda på framsidan. Vi har varit jätteduktiga. Hela grunden är klar och två rader trall är på plats. Bara idag har jag flyttat ca 25 lass med sand, burit ett 10-tal betongplattor och lyft en större mängd trall.
Imorgon skall vi äta frukost på framsidan. Nice!
Lördag och söndag är vilodagar och imorgon om vi orkar skall vi åka till stranden (Karlsvik) med Jalle och på söndag kommer Ulrika, Mikael, Anton och Wilma på middag. Vet inte riktigt vad vi skall göra för mat men just nu lutar det åt djävulsägg!
Jag är helt mör i kroppen efter allt byggande.
Godnatt!!

En reaktion på ”Veranda…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.